Global – Deaktivovať

V tomto článku sa dozviete:


Správanie služby pred vypršaním platnosti

V predvolenom nastavení je systém nakonfigurovaný tak, aby zasielal žiadosť o platbu aj upozornenia s dostatočným predstihom, aby sa predišlo výpadku služby v prípade zmeškaného e-mailu alebo chyby pri spracovaní platby. Harmonogram týchto upozornení je:

Typ upozorneniaSkúšobná verziaMesačná fakturáciaRočná fakturácia
Žiadosť o platbu
1. upozornenie
2. upozornenie
Upozornenie na nadchádzajúce ukončenie

Ak chcete toto správanie zmeniť, postupujte podľa týchto krokov:

  1. Prihláste sa do administračného panelu WEDOS Global ⧉.
  2. V ľavom menu vyberte Nastavenia expirácie.
  3. Vyberte jeden z režimov a kliknite na tlačidlo Uložiť nastavenia .

Dostupné správania sú:

  • Žiadosť o platbu s upozorneniami: Toto je predvolené správanie, ako je popísané vyššie.
  • Žiadosť o platbu bez upozornení odosiela iba žiadosť o platbu, ale vynecháva upozornenia.
  • Iba upozornenie odosiela iba upozornenia, že platnosť služby čoskoro vyprší. Táto možnosť sa nepokúša službu obnoviť, musíte to urobiť ručne podľa návodu Služby – Obnovenie ⧉.
  • Automatické obnovenie sa pokúša obnoviť službu pomocou zálohového účtu, a upozornenie zašle iba v prípade, že toto obnovenie zlyhá (zvyčajne kvôli nedostatočnému kreditu).
  • Neurobiť nič: Táto možnosť sa nepokúša službu obnoviť ani nezasiela žiadne upozornenia týkajúce sa jej vypršania.

Expirovaná služba

Expirované služby sú zo systému automaticky odstránené 30 dní po dátume vypršania platnosti. Keďže to môže spôsobiť neželané správanie, dôrazne odporúčame riadne ukončiť jednotlivé služby.


Ukončiť službu

Ak chcete riadne ukončiť službu WEDOS Global, najprv postupujte podľa návodu pre konkrétne služby:

Potom dokončite proces ukončenia podľa návodu Služby – Ukončenie ⧉.


Ukončiť zákaznícky účet

Ak chcete ukončiť svoj zákaznícky účet, postupujte podľa týchto krokov:

  1. Prihláste sa do zákazníckeho administračného panelu WEDOS ⧉.
  2. Uistite sa, že nemáte na svojom zákazníckom účte WEDOS žiadne aktívne služby a žiadny kredit ani dlh na svojom zálohovom účte.
  3. V navigačnom paneli vyberte Môj účet Zákazník.
  4. V ľavom menu vyberte Vymazať účet.
  5. Postupujte podľa postupu vymazania uvedeného na stránke.

Podrobný postup nájdete v návode Administrácia – Vymazanie zákazníckeho účtu ⧉ .


FAQ

Čo sa stane, ak omylom ukončím službu? Ako ju obnovím?

Ak ukončíte službu pred uplynutím jej platnosti, môžete žiadosť o ukončenie odvolať na tej istej stránke. Ak to už nie je možné, môžete rovnakú službu vytvoriť znova, ale všetky predchádzajúce nastavenia sa stratia.

Bolo to užitočné?

Ďakujeme za spätnú väzbu!
Všeobecné selektory
Iba presné zhody
Hľadať v názve
Hľadať v obsahu
Selektory typov príspevkov