Global – Deaktivace

Na této stránceChování služby před vypršením platnostiExpirovaná službaUkončit službuUkončit zákaznický účetFAQ

V tomto článku se dozvíte:


Chování služby před vypršením platnosti

Ve výchozím nastavení je systém nakonfigurován tak, aby zasílal žádost o platbu i upozornění s dostatečným předstihem, aby se předešlo výpadku služby v případě zmeškaného e-mailu nebo chyby při zpracování platby. Harmonogram těchto upozornění je:

Typ upozorněníZkušební verzeMěsíční fakturaceRoční fakturace
Žádost o platbu
1. upozornění
2. upozornění
Upozornění na nadcházející ukončení

Chcete-li toto chování změnit, postupujte podle těchto kroků:

  1. Přihlaste se do administračního panelu WEDOS Global ⧉.
  2. V levém menu vyberte Nastavení expirace.
  3. Vyberte jeden z režimů a klikněte na tlačítko Uložit nastavení .

Dostupná chování jsou:

  • Žádost o platbu s upozorněními: Toto je výchozí chování, jak je popsáno výše.
  • Žádost o platbu bez upozornění odesílá pouze žádost o platbu, ale vynechává upozornění.
  • Pouze upozornění odesílá pouze upozornění, že platnost služby brzy vyprší. Tato možnost se nepokusí službu obnovit, musíte to udělat ručně podle návodu Služby – Obnovení ⧉.
  • Automatické obnovení se pokusí obnovit službu pomocí zálohového účtu, a upozornění zašle pouze v případě, že toto obnovení selže (obvykle kvůli nedostatečnému kreditu).
  • Nedělat nic: Tato možnost se nepokusí službu obnovit ani nezasílá žádná upozornění týkající se jejího vypršení.

Expirovaná služba

Expirované služby jsou ze systému automaticky odstraněny 30 dní po datu vypršení platnosti. Jelikož to může způsobit nežádoucí chování, důrazně doporučujeme řádně ukončit jednotlivé služby.


Ukončit službu

Chcete-li řádně ukončit službu WEDOS Global, nejprve postupujte podle návodu pro konkrétní služby:

Poté dokončete proces ukončení podle návodu Služby – Ukončení ⧉.


Ukončit zákaznický účet

Chcete-li ukončit svůj zákaznický účet, postupujte podle těchto kroků:

  1. Přihlaste se do zákaznického administračního panelu WEDOS ⧉.
  2. Ujistěte se, že nemáte na svém zákaznickém účtu WEDOS žádné aktivní služby a žádný kredit ani dluh na svém zálohovém účtu.
  3. V navigačním panelu vyberte Můj účet Zákazník.
  4. V levém menu vyberte Smazat účet.
  5. Postupujte podle postupu smazání uvedeného na stránce.

Podrobný postup najdete v návodu Administrace – Smazání zákaznického účtu ⧉ .


FAQ

Co se stane, pokud omylem ukončím službu? Jak ji obnovím?

Pokud ukončíte službu před uplynutím její platnosti, můžete žádost o ukončení odvolat na stejné stránce. Pokud to již není možné, můžete stejnou službu vytvořit znovu, ale všechna předchozí nastavení se ztratí.

Pomohl vám tento návod?

Vaše hodnocení nám pomáhá návody zlepšovat.

Vzkaz si přečte redakce návodů, ale neodpovídá na něj. Když potřebujete poradit, zeptejte se na komunitním webu Help. Nepište sem hesla ani osobní údaje.

Nenašli jste, co hledáte?

Pošlete nám dotaz přes kontaktní formulář.